Beskydský bigos
Tradiční polský pokrm plný výrazných chutí pořádně zasytí i zahřeje. Voňavý špek, houby, dva druhy masa, kysané i čerstvé zelí a klobáska se v tomto jídle dobře doplňují a vše spojuje červené víno.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Beskydský bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkY7x
Moje poznámka
Beskydský bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkY7x
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 22 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 39 minutami
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci
Petulice před 48 minutami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
chadimovaivana před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 3 hodinami
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 13 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 13 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 15 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 15 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 15 hodinami
Suroviny:
špek,
houby sušené,
cibule,
plecko vepřové,
kližka hovězí,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
koření nové koření,
bobkový list,
víno červené,
zelí kysané,
zelí hlávkové,
klobása
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.