Beskydský bigos
Tradiční polský pokrm plný výrazných chutí pořádně zasytí i zahřeje. Voňavý špek, houby, dva druhy masa, kysané i čerstvé zelí a klobáska se v tomto jídle dobře doplňují a vše spojuje červené víno.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Beskydský bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkY7x
Moje poznámka
Beskydský bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkY7x
Nejnovější recepty
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 43 minutami
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 7 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 15 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč z bílé čokolády
JaniceKey před 28 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 37 minutami
Banánové muffiny s čokoládou
Kristl1980 před 44 minutami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
DitaB před 2 hodinami
Salát s mozzarellou a kuřecím masem
bittmanv před 2 hodinami
Nudle s tvarohem a jablky
brtna před 2 hodinami
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 2 hodinami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 3 hodinami
Kváskové housky, rohlíky, pečivo
Zorrolady před 4 hodinami
Cuketová polévka krémová
Bretik před 4 hodinami
Suroviny:
špek,
houby sušené,
cibule,
plecko vepřové,
kližka hovězí,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
koření nové koření,
bobkový list,
víno červené,
zelí kysané,
zelí hlávkové,
klobása
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.