Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jste-li milovníci těstovin, jistě máte rádi i zapečené lasagne. Toto italské jídlo je díky mletému masu syté, ale zároveň lehké. K přípravě lasagní nepotřebujete zapékací misku, lze je připravit i na pánvi.

Italské boloňské lasagne si žádají široké těstoviny, mleté maso a sýr. Vše se spojí s rajčatovou omáčkou a vznikne harmonie chutí, které odolá jen málokdo. Pokud nevlastníte zapékací misku, můžete lasagne připravit na pánvi podle videonávodu.

Jak na lasagne v pánvi

Na uvaření tohoto pokrmu není nic složitého.
  1. V pánvi rozehřejte olej a smažte na něm cibulku dozlatova.
  2. K cibulce přidejte česneknastrouhanou mrkev, mleté maso, bylinky, sůl a pepř. Nakonec vlijte rajčatový protlak.
  3. Směs pořádně promíchejte a poté nechce dusit pod pokličkou.
  4. Ke směsi vsypejte lasagne a znovu zakryjte pokličkou.
  5. Jakmile lasagne změknou, přisypte nastrouhaný sýr.

Podívejte se, jak připravit skvělé lasagne na pánvi.

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky