Postup přípravy
	Krok 1: Králíka rozdělíme na porce, omyjeme, osušíme, potřeme prolisovaným česnekem a necháme přes noc odležet.
	Krok 2: Uzené maso nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce s rozehřátým olejem, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a zpěníme dorůžova.
	Krok 3: Přidáme porce masa, okořeníme, osolíme a osmahneme. Podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme.
	Krok 4: Když je maso měkké, vyjmeme ho, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opražíme, zalijeme vodou, rozšleháme a povaříme. Příloha-knedlík, brambor, rýže, lze cokoliv.
Zveřejněno 27. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Beskydský králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLZZ
Moje poznámka
					
				
Beskydský králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLZZ
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							králičí plec, 
						
						
							úprava králíka, 
						
						
							kralici plec s hrudi recept, 
						
						
							králík na kyselo, 
						
						
							úprava štiky, 
						
						
							jak upravit králíka, 
						
						
							čina z kralika, 
						
						
							beskydský řízek, 
						
						
							králičí plec s hrudí, 
						
						
							kralici plec recept, 
						
						
							recepty na úpravu králíka, 
						
						
							vynikající králík, 
						
						
							králík recepty, 
						
						
							králičí hrudí, 
						
						
							králičí plec recepty, 
						
						
							úprava králičího masa, 
						
						
							králík na čínu, 
						
						
							kyselo z kralika, 
						
						
							králičí mor, 
						
						
							recept na úpravu králíka
						
					
						Suroviny:
						
							maso králičí, 
						
						
							maso uzené, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej, 
						
						
							mouka hladká
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (6)