Pudinkové cukroví si zamilujete: Je jemnější než linecké, chutná výborně, je vláčné do dvou dnů a hotové raz dva
Nejlepší vánoční punč: Zahřeje kombinací rumu a červeného vína, voní citrusy a chybět v něm nesmí ani skořice
Vánoce s Josefem Maršálkem: Plněné ořechy s jablečným karamelem voní máslem a skořicí a chutnají fantasticky
Jídla z filmů: Připravte si ratatouille z pohádky, špagety pro Lady a Trampa nebo pizzu, kterou milovala Julia Roberts!
Jak na květákový mozeček podle Jaroslava Sapíka: Šéfkuchař prozradil svůj trik při vaření květáku, pak chutná jídlo božsky
Čerstvé domácí máslo je hotové za pár minut. Spočítali jsme, zda se vyplatí nejen chuťově, ale i finančně
Lahodná povidla bez práce: Švestky upečte v troubě, ušetříte si čas i neustálé míchání a výsledek je fantastický