Zájezdní hostinec U Jiskrů zabodoval v Ano, šéfe!: Restaurace, kterou dává Pohlreich za příklad, u něj ale dříve neuspěla
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
7 foto Hodnocení 7× Jaké maso je nejlepší na steaky? Základem dokonalého steaku je kvalitní hovězí
6 foto Hodnocení 124× Jak se dělá játrová paštika? Tuto lahodnou pochoutku zvládnou i začátečníci
4 foto Retro okénko: Dárkový koš býval velmi oblíbený a stál asi 300 Kčs. Pod celofánem se skrývalo víno, káva, čokoláda i sušenky
10 foto Hodnocení 56× Pečený česnek: Skvělá delikatesa je výtečná k bagetám, do pomazánek i polévek
10 foto Retro okénko: Domácí tatranky jen ze tří ingrediencí chutnají lépe než ty kupované a příprava je snadná
Na internetu kolují nebezpečné informace o škodlivosti některých olejů: Jsou to nesmysly, říká odbornice na výživu