Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
7 foto Hodnocení 1× Jaké maso je nejlepší na steaky? Základem dokonalého steaku je kvalitní hovězí
6 foto Hodnocení 89× Jak se dělá játrová paštika? Tuto lahodnou pochoutku zvládnou i začátečníci
4 foto Retro okénko: Dárkový koš býval velmi oblíbený a stál asi 300 Kčs. Pod celofánem se skrývalo víno, káva, čokoláda i sušenky
10 foto Hodnocení 44× Pečený česnek: Skvělá delikatesa je výtečná k bagetám, do pomazánek i polévek