Tortilla s mletym masem

Temule Kuchařka:

Doba přípravy: 30 min. 2 - 4 porce Mleté maso 2 názory

32
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Suroviny

mleté maso (hovězí)
Nyní v akci
rajčatový protlak nebo pyré
cibule
Nyní v akci
česnek
Nyní v akci
čerstvá paprika
papriková pasta ciposi
fazole Heinz
sůl
pepř
skořice
tortilly (bylinkové)
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji si osmažíme cibuli, maso a papriku.

  2. Přidáme protlak nebo rajčatové pyré dochutíme soli, pepřem, trochou skořice a vše chvilku podusíme.

  3. Poté ke směsi přidáme fazole a česnek na plátky.

  4. Chvíli provaříme a můžeme servírovat do tortill.

  5. Do tortill jsem prvně dala maso pak čerstvou červenou cibuli, zalila jogurtovým dresingem (viz. poznámka) a zabalila a zakapala sladkým chilli. Tortilly jsem jen trochu prohrála na pánvi samozřejmě bez oleje.

Poznámka

K tortillam se hodi jogurtovy dressing ,ktery si vzdy muzete ochutit podle sve chuti. ( cesnek, pazitka, kari, chilli atd...)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tortilla s mletym masem

  • Temule Temule

    Taky rada pouzivam skorici k masu... hlavne s necim pikantim ono je to pak takove sladkoostre a nebo ji pridavam ke kari ;-)

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Mexické tortily si také dělám, hodně podobně, i ta skořice mi tam pasuje, ráda ji používám k masu, i když se to zdá někomu jako podivná kombinace:-p:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo