Pistáciové low carb hvězdičky podle cukrářky Hanky z Poděbrad vás dostanou svou křehkostí, chutí i barvou
Retro pohoštění: Jednohubky s česnekovou pomazánkou, z krekrů nebo kolečka okurky jsou rychlé a levné
9 foto Hodnocení 8× Jak dlouho vydrží čerstvé hrušky? Záleží na odrůdě i správnosti jejich skladování
6 foto Hodnocení 3× Hruškové i jablečné koláče se připravují stejně. Rozdíly mezi nimi jsou minimální
Hruškový koláč se smetanou je krásně vláčný a šťavnatý. Nádherně voní podzimním ovocem, skořicí i rumem
Hruškový med: Do netradičního zpracování oblíbeného ovoce patří ananasový kompot a zázvorová šťáva, příprava je snadná
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
4 foto Hodnocení 6× Jak udělat z hrušek křížaly? Využijte bohatou úrodu na chutné a zdravé mlsání
9 foto Hodnocení 1× Chyby při zpracování padaného ovoce: Urychlená spotřeba je základním pravidlem
Jak jednoduše zavařit hrušky? Kromě dobře zralých hrušek stačí už jen dvě ingredience a pár hřebíčků pro lepší aroma
Hodnocení 153× Jak udělat povidla? Výtečnou pochoutku snadno uvaříme v hrnci nebo upečeme v troubě
Pět nejslavnějších drinků s proseccem: Aperol Spritz, Bellini nebo French 75 jsou zpestřením každé silvestrovské párty
Hovězí maso na houbách je česká klasika. Libová loupaná plec je zárukou báječné šťavnatosti, chuť a vůni dodají čerstvé houby
Foie gras s medovou dijonskou hořčicí a meruňkovým chutney Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Moshe 15 min