Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
9 foto Hodnocení 8× Jak dlouho vydrží čerstvé hrušky? Záleží na odrůdě i správnosti jejich skladování
6 foto Hodnocení 3× Hruškové i jablečné koláče se připravují stejně. Rozdíly mezi nimi jsou minimální
Hruškový koláč se smetanou je krásně vláčný a šťavnatý. Nádherně voní podzimním ovocem, skořicí i rumem
Hruškový med: Do netradičního zpracování oblíbeného ovoce patří ananasový kompot a zázvorová šťáva, příprava je snadná
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
4 foto Hodnocení 4× Jak udělat z hrušek křížaly? Využijte bohatou úrodu na chutné a zdravé mlsání
9 foto Hodnocení 1× Chyby při zpracování padaného ovoce: Urychlená spotřeba je základním pravidlem
Jak jednoduše zavařit hrušky? Kromě dobře zralých hrušek stačí už jen dvě ingredience a pár hřebíčků pro lepší aroma
Hodnocení 153× Jak udělat povidla? Výtečnou pochoutku snadno uvaříme v hrnci nebo upečeme v troubě
Modelka Claudia Schifferová miluje boloňské špagety a má velkou slabost pro netradiční britskou pomazánku Marmite
Jak na houbové rizoto podle Jamie Olivera? Když zvolíme správnou rýži a vše dochutíme citronem a parmazánem, bude jídlo dokonalé