Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruška pečená s ořechy, Nivou a brusinkami

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 8. 2020 15:29

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Měla jsem hrušky už lehce měkké, tak jsem zapékala hned a byly akorát. Pokud jsou hrušky tvrdé, je lepší zapéct samotné asi deset minut a pak naplnit. Zapéct dalších asi 10 až 15 minut. Ořechy jsem lehce pomačkala v hmoždíři, bylo to hned a rychle. Hrušky je dobré zespodu lehce seříznout. Budou pěkně stát a nebudou se naklánět.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

27. 4. 2022 17:29

Zuzka57: Děkuji moc :-K:-K

Zuzka57

27. 4. 2022 16:19

K tomuto receptu se rádi vracíme

Eja57 Eja57

30. 8. 2020 17:03

Velmi doporučuji:-! Kombinace grilovaná hruška + modrý sýr je nebe v ústech...Jak je vidět na fotce, jsou podle mne chuťově lepší odrůdy hrušek s hnědou slupkou, komu se zdá Niva příliš intenzivní, tak gorgonzola je skvělá volba...
( U nás crostini ( opečená bagetka) s grilovanou hruškou, modrým sýrem a ochucené dle špajzky kapkou ochuceného balzamika a třeba ještě kouskem čerstvého fíku nesmí chybět na žádném posezení...)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hruška, ořechy vlašské, sýr niva, marmeláda brusinková, máslo, citron

TopRecepty.cz

Hruška pečená s ořechy, Nivou a brusinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rAAE