Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Připravte si vynikající játrové knedlíčky do polévky. Nejlépší jsou z jemných kuřecích jater v kombinaci se správným kořením
6 foto Hodnocení 3× Jak připravit játrovou zavářku? Dokonale doplňuje každý poctivý masový vývar
Kuřecí játra jako minutka jsou měkká, nádherně šťavnatá a plná chuti. Stačí je předem dobře připravit a správně opékat
Játrová rýže jako vynikající zavářka do polévky: Mini alternativa knedlíčků je snazší na přípravu, hlavní je směs pořádně ochutit
7 foto Hodnocení 223× Jak zpracovat vepřová játra? Nejlepší způsoby přípravy pro jejich dokonalou chuť
5 foto Hodnocení 668× Jak vařit játrové knedlíčky? Vyhněte se nejčastějším chybám a budou perfektní
6 foto Hodnocení 124× Jak se dělá játrová paštika? Tuto lahodnou pochoutku zvládnou i začátečníci
14 foto Hodnocení 12× Jak využít játra v kuchyni? Inspirujte se výběrem pochoutek připravených z jater
9 foto Hodnocení 3× Chyby při zpracování vnitřností: Na proprání i době tepelné úpravy opravdu záleží
Video Hodnocení 14× Drůbeží játra jsou jednoduchou pochoutkou výtečné chuti. Vyzkoušejte je s námi
Video Hodnocení 8× Játrové knedlíčky posunou vývar na vyšší level. Zkuste je s pomocí videonávodu
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Vepřová játra na cibulce: Pikantní šmrnc jim dá sójová omáčka a jemnější chuť a vůni krátké namočení do jedné ingredience
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
1. adventní neděle: Pečeme voňavé perníčky, zázvorky i štolu a připravujeme domácí vaječný likér podle vyzkoušených receptů
Jak na vynikající dýňové pyré: Chutnější bude z pečené dýně, chuť zvýrazní dvě obyčejné suroviny, které má doma každý
9 foto Myslivecký bál, jídla plný sál aneb Jak to chodí na venkovské tancovačce: Kančí guláš, vlastní chlebíčky i tombola