Játrové knedlíčky patří mezi oblíbené polévkové zavářky. Jak na ně?
Vývar s játrovými knedlíčky, to je klasika, která nikdy nezestárne. Polévka s touto zavářkou se považuje za slavnostní začátek celého menu. Aby tomu tak ale skutečně bylo, je potřeba znát pár kuchařských fíglů, jak knedlíčky správně udělat, aby těsto nebylo moc řídké a knedlíčky se nerozvářely, nebo naopak moc tuhé a knedlíčky pak nebyly jako golfové míčky. Zkrátka, udělat skvělé chutné knedlíčky není jen tak. Proto nabízíme rady a tipy, jak na to plus ověřené čtenářské recepty, ze kterých si jistě vybere každý. Zkuste to s námi!
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Léčil dásně námořníků, pomáhá chránit před koronou! Překvapivá fakta o citronu a jeho využití
Asijská kuchyně: To nejlepší z jejich regionů. Ochutnali jste už krevety v tempuře nebo pekingskou kachnu?
Holka u plotny radí: Jak na masopustní boží milosti? Zkuste je s vínem a skořicovým cukrem!