Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Jak na jednoduché hrnkové palačinky, které zvládne každý? Mouku je třeba prosít a těsto dát na půlhodinu odpočívat do lednice
4 foto Hodnocení 170× Kdy dát česnek do česnečky? Dobré načasování je základem výtečné chuti této polévky
6 foto Hodnocení 140× Medovníkové kuličky: Jak a kdy připravit toto báječné a jednoduché cukroví
Jak jednoduše zavařit hrušky? Kromě dobře zralých hrušek stačí už jen dvě ingredience a pár hřebíčků pro lepší aroma
Květákové placičky chutnají fantasticky čerstvě osmažené i studené. Chuť a vůni zvýrazní špetka muškátového oříšku
Hodnocení 27× Co si vzít na dovolenou k jídlu z domova a co raději koupit až na místě? Máme pro vás kuchařskou KáPéZetku
Hodnocení 307× Stále ho všichni hledáme. Jednoduchý recept na dokonalý moučník pro celou rodinu, který je rychlý, snadný a neskutečně dobrý