Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Domácí pekárna zvládne upéct chleba i mazance a taky zavaří džem. Jak ji vybrat a kolik vás to bude stát?
7 foto Aby vaše bábovka měla formu aneb Velký průvodce materiálů: Využijete spíš silikon, teflon nebo keramiku?
Jahodový koláč s pudinkem a šlehačkou: Šťavnatý a nadýchaný dezert je třeba pořádně vychladit a krájet horkým nožem
Párky v rohlíku bez rohlíku: Odlehčená verze oblíbené klasiky ve sněhové kapse překvapí parádní chutí
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky