Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kerblíkouka z Krkonoš

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 6. 2020 21:35

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 713 kJ / 409 kcal
Bílkoviny6,64 g
Tuky33,30 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy20,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z Krkonošské kuchařky Jiřího Marholda a opravdu v nářečí je to kerblíkouka.

Vyzkoušela jsem zeleninový vývar, vodu, ale nejlepší chuť má polévka z hovězího vývaru.

Polévka je výborná, už několik let si kvůli ní pěstuju řádek kerblíku :o)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, mouka hladká, vývar hovězí, sůl, pepř, smetana,

TopRecepty.cz

Kerblíkouka z Krkonoš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y3mW