Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z oranžové tykve

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 10. 2008 16:04

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota2 289 kJ / 547 kcal
Bílkoviny20,35 g
Tuky20,56 g
Vláknina10,82 g
Cholesterol36 mg
Sodík99 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy64,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množstvo tekvice regulujeme podľa množstva polievky, ktorú chceme mať, polievka hustne počas varu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

tejaja

30. 1. 2010 08:18

michsamant , na tvare nezáleží, ale mala by byť oranžová. To, čo je na obrázku od mariej, nie je z oranžovej tekvice, ale z klasickej, vidieť to podľa farby. Ono to nevadí, ale z oranžovej má inú chuť.;-) Myslí sa oranžová dužina, nie šupka.

michsamant

29. 1. 2010 11:24

taak toto som hladala, mam sice trosku inu tekvicku tvarom,ale je oranzova,snad to nebude vadit :-p po uvareni "pokritizujem", resp. napisem ako sa tvarila dcera :-)

JanaDorazinova

10. 11. 2009 10:18

:yes::yes:

mariaj

7. 7. 2009 08:46

polievka je suprová dávam bodík:-p. Máme v záhradku zásoby na celé leto a už si chystám na zimu do mrazáku ;-)
Ja som kôli deckám nedala chilli a vylepšila som si to ešte jedným zemiakom a syrom v tube. A na vrch opečený chlebík (opiekla som v trúbe na plechu po tekvici priamo v tom výpeku - je to mňam)

Paprika

16. 10. 2008 17:05

Dužinu mít budu i s kouskem slupky. Musím uříznout vršek, trochu vydlabat vnitřek a vyřezat bubákovi obličej. Vyzkouším, tvé recepty (ta dýně je fakt odrovská) a pak dám vědět.

tejaja

16. 10. 2008 16:44

Na polievku sa používa dužina, nie iba jadrá. Ak budeš mať len jadrá, urob tak, ako píše vybusna;-)

Paprika

16. 10. 2008 16:42

Ale já budu mít jen ten vnitřek ?!? Ze zbytku dýně bude Helloweenský svítící bubák. Můžu upéct jen ten vnitřek bez šlupky?:-?

tejaja

16. 10. 2008 16:33

Vybusna, z oranžovej tekvice hocijakého druhu:-).
Paprička moja, keď budeš tú tekvicu piecť, tak si ochutnaj len takú teplú, čerstvo upečenú, je výborná:yes:

tejaja

16. 10. 2008 16:30

Prešpekulovala som vetu, idem opraviť:-D

vybusna

16. 10. 2008 16:21

jezismarja ja som debil...jasne.. opecene zbavim supiek a nakrajam na kusky a kydnem do vyvaru.

vybusna

16. 10. 2008 16:19

tejaja ale ja tomu nerozumiem...a co urobim s tymi opecenym tekvicami...a to tu polievku varim zo supiek?

vybusna

16. 10. 2008 16:14

clovece toto vyzera dobre...aj ked tie tekvice fakt nejem....to sa robi teda z tej hokaido tekvice, alebo akej...tej takej oranzovej, co je taka clenita ako keby mesiacikova?

Paprika

16. 10. 2008 16:09

Dík, jsi úžasná :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tykev hokaido recepty tykev hokaido tykev hokaido recept dýně hokaido recepty polevka z dyne hokaido tykev hokkaido tykev recepty hokaido polévka tykev polévka recepty z tykve tykev hokaido polévka hokaido polévka recept tekvicova polevka těkvica tykev oranžová tykev hokkaido recepty hokaido tykev polévka hokaido tekvice tykve

Suroviny: dýně, vývar, koření kari, olej, cibule, česnek, chilli paprika čerstvá, zázvor čerstvý, sůl, pepř, smetana sladká

TopRecepty.cz

Polévka z oranžové tykve

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpAO