Jak na vynikající pomazánku se šunkovým salámem: Během pár chvil vykouzlíte pokrm, který uspěje na každé oslavě
Jak uskladnit jablka na zimu: Praktické tipy pro uchování čerstvých a šťavnatých plodů ve sklepě i v domácnosti
Jaký druh vepřového se nejvíc hodí na řízky? Záleží na tom, jestli máte raději šťavnatější, prorostlé nebo jemnější
7 foto Otestovali jsme, jak se doma dělají konfitované žloutky: Postup je snadný a výsledek uchvátí krémovou konzistencí
Video Hodnocení 8× Konfitovaný žloutek místo volského oka nebo míchaných vajec: Zkuste podle videonávodu
Konfitovaný česnek používají v luxusních restauracích: Podle našeho podrobného návodu není problém si ho připravit doma
Jak na fantastický pečený česnek, který vylepší chuť pomazánky i bramborové kaše? Takhle snadno se dělá
Pomalu pečený bůček z trouby: Francouzské rillettes voní vínem a chutnají božsky. Kouzlem dokonalé chuti je pomalá příprava
Co s husím výpekem? Hodí se k ochucení zelí, do rizota, ale skvělý je i do základu mnoha pomazánek, v chladu vydrží týdny
Dýňová polévka: Stačí na ni jen pár surovin, krásně prohřeje a podle našeho receptu je navíc snadná na přípravu
Cibule až na věky: Jak si tuhle zeleninu uchovat na delší dobu? Lze ji naložit do sádla nebo do soli, předsmažit, zamrazit i usušit