Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kompot je skvělý způsob, jak si sezónní ovoce vychutnat i mimo sezónu

Kompot je skvělý způsob, jak si sezónní ovoce vychutnat i mimo sezónu

Kompotované ovoce prošlo tepelnou úpravou, díky které vydrží v uzavřené nádobě i několik let. Sladký nálev je jemný a stejně jako samotné ovoce se dá využít při přípravě ovocných pohárů nebo dezertů. Kompotované ovoce se hodí třeba také do alkoholického i nealkoholického punče.

Kompotované ovoce

Kompot lze udělat ze všech druhů ovoce, ale i ze zeleniny – ano, máme na mysli dýňový kompot. Klasika je kompot z angreštu nebo z loupaných broskví. A co zkusit kompot z jeřabin nebo z hroznového vína

Více

1 2 3

Další témata

Další recepty