Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Domácí lančmít podle Milady je lepší než ten z konzervy. Stačí jen bůček a správné koření, příprava je pak snadná
Video Hodnocení 6× Houbový prášek: S tímto jednoduchým dochucovadlem získají vaše jídla nový rozměr
Jak zpracovat přebytky ze zahrady? Pomůže vám v tom kvalitní odšťavňovač, mixér nebo sušička na ovoce
3 foto Hodnocení 7× Jak naložit zeleninu do soli? Naučte se levný, jednoduchý a osvědčený postup
7 foto Hodnocení 6× Vypěstovat chilli papričky zvládnete i v květináči. Nabízíme malý přehled jejich využití
16 foto Hodnocení 70× 7 receptů na zpracování rajčat: Co udělat s přebytkem a jak rajčata zavařit
14 foto Hodnocení 233× Jak zpracovat papriky do mrazáku? Velmi snadno a rychle. Jednoduchý postup ocení začátečníci
7 foto Hodnocení 61× Proč a jak se při zavařování sklenice otáčejí víčky dolů? Rady pro začátečníky
11 foto Hodnocení 2× Konzervační přípravky k zavařování: Jak se v nich vyznat a jsou opravdu potřeba?
8 foto Hodnocení 527× Jak mrazit rajčata? Velmi snadno a rychle. Jednoduchý postup ocení začátečníci
12 foto Hodnocení 3× Jaké jídlo vydrží bez lednice? Skvělou variantou jsou zavařeniny či konzervy
7 foto Hodnocení 20× Jak zavařovat okurky s Dekem? Tradiční český pomocník pro uchování úrody okurek
7 foto Hodnocení 6× Desatero rad na téma marmeláda: Jde o nejchutnější způsob, jak skladovat ovoce
Pavézky neboli chudí rytíři: Sladká delikatesa ze starého chleba frčí dodnes a nejlepší je podle receptu Anuše Kejřové
Barončiny řezy: Na vláčný a lehce křupavý moučník je třeba poslední vrstu těsta před strouháním speciálně připravit
7 nejlepších krémů do vánočního cukroví: Jemný máslový, snadný karamelový nebo luxusní čokoládový krém zvládne každý