Krémové těstoviny s kuřecím masem: Šťavnaté kousky masa, restovaná zelenina a jemná omáčka jsou zárukou dokonalé chuti
Luxusní kuřecí křídla jako z grilu: Stačí horkovzdušná fritéza, dobrá marináda a neudělat pár běžných chyb
12 foto Hodnocení 2× Jaká jídla vydrží horké dny bez lednice? Máslo, čokoláda a majonéza k nim nepatří
Domácí lančmít podle Milady je lepší než ten z konzervy. Stačí jen bůček a správné koření, příprava je pak snadná
Video Hodnocení 6× Houbový prášek: S tímto jednoduchým dochucovadlem získají vaše jídla nový rozměr
Jak zpracovat přebytky ze zahrady? Pomůže vám v tom kvalitní odšťavňovač, mixér nebo sušička na ovoce
3 foto Hodnocení 7× Jak naložit zeleninu do soli? Naučte se levný, jednoduchý a osvědčený postup
7 foto Hodnocení 6× Vypěstovat chilli papričky zvládnete i v květináči. Nabízíme malý přehled jejich využití
16 foto Hodnocení 70× 7 receptů na zpracování rajčat: Co udělat s přebytkem a jak rajčata zavařit
14 foto Hodnocení 233× Jak zpracovat papriky do mrazáku? Velmi snadno a rychle. Jednoduchý postup ocení začátečníci
7 foto Hodnocení 68× Proč a jak se při zavařování sklenice otáčejí víčky dolů? Rady pro začátečníky
11 foto Hodnocení 2× Konzervační přípravky k zavařování: Jak se v nich vyznat a jsou opravdu potřeba?
8 foto Hodnocení 527× Jak mrazit rajčata? Velmi snadno a rychle. Jednoduchý postup ocení začátečníci
12 foto Hodnocení 3× Jaké jídlo vydrží bez lednice? Skvělou variantou jsou zavařeniny či konzervy
7 foto Hodnocení 23× Jak zavařovat okurky s Dekem? Tradiční český pomocník pro uchování úrody okurek
7 foto Hodnocení 6× Desatero rad na téma marmeláda: Jde o nejchutnější způsob, jak skladovat ovoce
10 foto Jednoduché skořicové noky jen ze tří surovin: Připravené v horkovzdušné fritéze chutnají fantasticky a zvládne je i začátečník