Tajemství štíhlé postavy Claudie Cardinalové: Kila držela na uzdě díky této jednoduché polévce, přípravu zvládne každý
Jak připravit perfektní dušené kysané zelí? Chuť vylepší cibule, rozinky nebo jablko a husté musí být akorát na vidličku
První republika s Kristinou: Kynutý švestkový koláč podle Sandtnerky se čtyřmi druhy sypání lze upéct i bez másla
Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
13 foto Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
3 foto Hodnocení 2× Jak připravit vejmrdu? Staročeská příloha z jablek a křenu k zabijačkovým specialitám
4 foto Hodnocení 33× Jak zpracovat křen? Připravte si navzdory slzám báječné dochucovadlo s velkou silou
10 foto Hodnocení 55× Jak připravit kysané zelí s křenem? Postup je snadný a zelí pak chutná výborně
7 foto Hodnocení 3× Jak oživit ovadlý křen? Známe triky pro návrat pevnosti a chuti během krátké doby
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
12 foto Hodnocení 107× Jak zavařit křen? Přinášíme jednoduchý recept pro dlouhodobé skladování ostrého křenu
12 foto Hodnocení 11× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
12 foto Hodnocení 18× Desatero rad na téma křen: Jak ho správně zpracovat a zařadit do jídelníčku
Majonézové kuřecí nudličky: Trochu jinak marinované maso je neskutečně křehké a chuť zvýrazní jedna exotická ingredience
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Jaroslav Sapík vařil pro princeznu Dianu: Topinku s vejci jsem jí musel dělat čtyři dny za sebou, vzpomíná slavný šéfkuchař
Jak správně strouhat sýry? Potřebujeme správné struhadlo a pár osvědčených vychytávek, které strouhání usnadní
Dušené hovězí v troubě (rychle, bez tuku a bez hlídání) Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Lusinda79 160 min