Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
13 foto Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
3 foto Hodnocení 1× Jak připravit vejmrdu? Staročeská příloha z jablek a křenu k zabijačkovým specialitám
4 foto Hodnocení 27× Jak zpracovat křen? Připravte si navzdory slzám báječné dochucovadlo s velkou silou
10 foto Hodnocení 51× Jak připravit kysané zelí s křenem? Postup je snadný a zelí pak chutná výborně
7 foto Hodnocení 3× Jak oživit ovadlý křen? Známe triky pro návrat pevnosti a chuti během krátké doby
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
12 foto Hodnocení 98× Jak zavařit křen? Přinášíme jednoduchý recept pro dlouhodobé skladování ostrého křenu
12 foto Hodnocení 10× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
12 foto Hodnocení 12× Desatero rad na téma křen: Jak ho správně zpracovat a zařadit do jídelníčku
Majonézové kuřecí nudličky: Trochu jinak marinované maso je neskutečně křehké a chuť zvýrazní jedna exotická ingredience
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Jaroslav Sapík vařil pro princeznu Dianu: Topinku s vejci jsem jí musel dělat čtyři dny za sebou, vzpomíná slavný šéfkuchař
12 foto Hodnocení 30× Jak pěstovat křen? Vyhradíme mu místo, kde nebude překážet. Sklízíme kořeny i listy
7 foto Hodnocení 74× Lahodná a pikantní křenová omáčka je báječná k uzenému masu. Víme, jak ji uvařit
Perfektní křenovou omáčku zvládne i kuchařský amatér: Důležitá je kvalitní smetana a spousta řízného křenu
8 foto Šéfkuchař Tomáš Popp míří s kuchařskou reprezentací na olympiádu: Naší silnou stránkou je improvizace, vtipkuje
5 foto Hodnocení 43× Ovar s křenem je venkovská klasika. Poradíme s jeho přípravou krok za krokem
Hodolanská omáčka: Jednoduché jídlo z jednoho hrnce vás dostane sladkokyselou chutí a vůní po divokém koření
13 foto Otestovali jsme perfektní kaťák v Motorestu pod Řípem, který ocenil Zdeněk Pohlreich. I klasika jde dělat jinak