Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
Makový low carb koláč podle cukrářky Hanky: Díky marmeládě a tvarohu je šťavnatý a nepřiberete po něm ani deko
Video Hodnocení 12× Křenový dip, co má říz, podle videoreceptu: Potřebovat budete pouze dvě ingredience
8 foto Hodnocení 1× Co je kořenová zelenina? Není to jen mrkev, celer a petržel, ale i jiná zelenina
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
13 foto Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
3 foto Hodnocení 3× Jak připravit vejmrdu? Staročeská příloha z jablek a křenu k zabijačkovým specialitám
4 foto Hodnocení 44× Jak zpracovat křen? Připravte si navzdory slzám báječné dochucovadlo s velkou silou
10 foto Hodnocení 72× Jak připravit kysané zelí s křenem? Postup je snadný a zelí pak chutná výborně
7 foto Hodnocení 4× Jak oživit ovadlý křen? Známe triky pro návrat pevnosti a chuti během krátké doby
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
12 foto Hodnocení 122× Jak zavařit křen? Přinášíme jednoduchý recept pro dlouhodobé skladování ostrého křenu
12 foto Hodnocení 13× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
12 foto Hodnocení 19× Desatero rad na téma křen: Jak ho správně zpracovat a zařadit do jídelníčku
Majonézové kuřecí nudličky: Trochu jinak marinované maso je neskutečně křehké a chuť zvýrazní jedna exotická ingredience
Žvýkačka je tu od starověku. Dnes si ji můžete snadno koupit, anebo vyrobit doma podle našeho receptu
17 foto Tereza z Peče celá země upekla poctivý voňavý mazanec za 77 Kč: Nešetřila přitom na žádné důležité ingredienci
Segedínský guláš: Maďarská dobrota je nejlepší den uleželá a důležité je přidat papriku v ten správný moment