Křehoučký vepřový bůček
Dokřupava vypečený bůček si zaslouží zajímavé dochucení. K tomu nám pomůžou nejen ústřicová a sójová omáčka, ale také česnek se zázvorem a badyán. Opravdu netradiční spojení chutí. Vyzkoušejte a přesvědčte se sami.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 920 kJ / 2 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,54 g |
Tuky | 208,42 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 367 mg |
Sodík | 6,21 g |
Sůl | 13,60 g |
Sacharidy | 71,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Bůček volíme dobře masitý, nebudeme přece servírovat vyškvařené sádlo. Dobu vaření samozřejmě přizpůsobíme schopnostem naší plotny. Nesolíme, omáčky sůl v pohodě zastoupí. Tento recept i s fotopostupem najdete také na www.mojetara.cz/recipe/krehky-veprovy-bucek-prekvapeni-s-ryzi/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2023 08:37
13. 10. 2023 18:48
13. 10. 2023 13:30
Hvězdičky letí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 6 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Banana split
Přidáno před 6 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 19 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 20 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 18 minutami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 45 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 1 hodinou
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 1 hodinou
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Valis uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z vepřového
TerezaD uvařila před 2 hodinami
Makovo-kokosove rezy s kakaovo-rumovou polevou
Sibyla uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na kari
andrejkowa.nela uvařila před 2 hodinami
Pudink s piškůtky
Merylas uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bůček s kůží i bez kůže: Jak jej správně nakrájet, aby se nám při pečení kůžička pěkně propekla?
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Lahodná a pikantní křenová omáčka je báječná k uzenému masu. Víme, jak ji uvařit
Další recepty
Suroviny: bůček bez kosti, cibule, česnek, zázvor čerstvý, cibulka jarní, cukr, badyán, pepř černý, sojová omáčka světlá, ústřicová omáčka
Křehoučký vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJpRk
3 názory