Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Náš život s celiakií: Šetření při bezlepkovém pečení aneb Jak jsem se přes speciální mouky dostala až k těm nejobyčejnějším
Mexické tamales: Tradiční specialitu s pikantní náplní lze připravit doma a kukuřičné listy jednoduše nahradit
Slovenská polenta aneb Kukuričanka: Výborná je jak sladká s cukrem a skořicí, tak slaná s bryndzou a osmaženou slaninou
Corn dog aneb Párek v rohlíku na špejli. Slavnou americkou pouliční specialitu si snadno uděláte i doma
Hodnocení 63× Jak upéct domácí tortilly. Nejoblíbenější recepty na chlebové placky z pšeničné a kukuřičné mouky
Kukuřičná kaše polenta je skvělá příloha. Dá se ochutit mnoha způsoby a jdou z ní udělat i netradiční hranolky
Polský chlodnik: Osvěžující polévka z červené řepy voní okurkami a koprem a díky vajíčkům skvěle zasytí