Bábovka à la štóla ve formě: Voní po citronu a mandlích, plněná je marcipánem a ze stolu mizí rychlostí blesku
Jak na perfektní pomazánku z domácích škvarků: Potřebujete pouze kvalitní sádlo a pár ingrediencí, které máte doma vždy
Hodnocení 79× Zeleninový guláš s červenou čočkou: Uvařte si vydatné jídlo v lehce indickém stylu
Hodnocení 21× Pečené bramborové placky: Vychutnejte si je jen tak, jsou křupavé a vláčné zároveň
Vepřové nudličky na majoránce: Křehké a šťavnaté maso s kousky žampionů je plné chutí a vůní, na stole je za chvíli
Hovězí kližka na česneku a majoránce: Šťavnaté masíčko plné chuti se na talíři rozpadá, přípravu urychlí papiňák
Video Hodnocení 13× Jak připravit hovězí kližku na česneku? Tento výtečný pokrm provoní celý dům
5 foto Hodnocení 6× Jak mlít nebo drtit koření? Čerstvě umleté dá vašim jídlům tu nejlepší chuť a vůni
Jak na ty nejlepší bramboráky: Aby byly krásně křupavé, volíme správný druh mouky a brambory i správně nastrouháme
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Šumajstr aneb Kočičí svatba s fazolemi: Původně postní jídlo z fazolí a krup ochucené uzeným zasytí a báječně chutná
Hanušky aneb Bramboráky z Českého ráje: Voní česnekem a majoránkou, křupavost jim dodá jedna nezvyklá ingredience
Bůček pečený v jogurtu s majoránkou: Lahodné marinované maso bez kůže je křehké a jemné, voní bylinkami
Vynikající polévka prdelačka z kroupového jelítka chutná jako na zabijačce, přitom ji doma připravíte snadno a rychle
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu
Jak na pravého houbového kubu? Nejlepší je ze sušených modráků, které dodají černou barvu, a důležitá je správná velikost krup
Kuřecí játra udělají z topinky luxusní pokrm: Voní majoránkou, říz jim dodá česnek a křupavost šťavnatá jablka
Pěstujeme i bez bez zahrady aneb Zelenina z truhlíků. Teplomilné lilky potřebují slunce a hodně živin
Video Souboj na talíři live: Na gastro show v Praze ochutnáte grilovaný morek s tatarákem i krém z říčních raků
Nejlepší česneková pomazánka nejen na Silvestra: Čím ji dochutit, aby byla lahodná a pálivá tak akorát? Roli hrají bylinky