Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené nudle s klobásou a sýrem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 7. 2010 19:38

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

10. 9. 2014 12:14

vanilka70: Díky :-D:yes:

vanilka70

10. 9. 2014 10:45

tak dnes je dělalám k obědu a jelikož jsem nemohla vydržet jak to bude chutnat už jsem si pár kousků usmažila :-p .... ááá???.... :-p:-*MŇAM, MŇAM a zase MŇAM, opravu takový nápad fákt super jen jsem si přidala do té hmoty tošičku sušeného česneku tak snad mě autorka promine a dělala jsem si menší kousky (caa větší rybí prsty ).díky moc za receptík přeji pěkný den a plné pupíky ;-):yes:

JanaDorazinova

9. 9. 2014 09:47

vanilka70: Děkuji :-)

vanilka70

9. 9. 2014 09:42

sakra to vypadá moooocinky dobře suroviny co mě chutnají a ještě smažené ...výborný nápad ihned jsem uložila a v nejbližší době dělám ,bodík samozřejmostí :-O:-8;-):-)):yes::yes::yes:

JanaDorazinova

8. 12. 2013 17:16

SKLAR:;-)díky:-)

SKLAR

8. 12. 2013 14:13

Dnes sem vyzkoušel a super nápad.Přidávám pár fotek.Směs sem nacpal do tlačenkového obalu.:-K:yes:

samanta4

24. 11. 2011 16:59

bodík udělen sice to někdy je celkem pracný to obalit ale dá se a chutna to skvěle :-p

JanaDorazinova

25. 7. 2010 10:09

Irisko, mi se taky moc líbí, děkuji;-)

Iriska

24. 7. 2010 18:15

Jani, tak ten recept se mi moc líbí. Jednoduchý, rychlý a dokážu si představit jak moc dobrý. :yes::yes:+18

JanaDorazinova

24. 7. 2010 12:30

yanull jasně, klidně bych dala i uzené obrané z kostí, nebo taky třeba drůbka z polévky nějak okořeněné, je to takový univerzál recept:-)

AniCiz

24. 7. 2010 08:15

:yes::-Kvýborný nápad

yanull

24. 7. 2010 06:29

Jani, opravdu neproplachovat, protože právě ten škrob by se z nich prolil a pak by špatně držely. A ještě mám jednu zkušenost, že čím drobnější těstoviny, tím lépe k sobě lepí. Nejlépe je na to použít flíčky. Já místo klobásy dávám uzeninu měkkčí, klidně někdy i gothaj, ten už tu dlouho v receptech nebyl :-D;-):-):-p

JanaDorazinova

23. 7. 2010 23:07

yanull jéé, to je mi líto:-S!!!! Magdi, jsem ráda, že se ti recept líbí:-). Je fakt, že bifteky a maso nelze pořád vařit a tohle ocení každý, kdo rád těstoviny a že já to teda nejsem!!:-D Ale tohle bylo moc dobré!! Normálně jsem nevnímala, že jím obyčejné nudle;-) Ještě..yanull, já jsem je proplachovala, ale máš pravdu, holky, neproplachovat, určitě to bude lépe držet pokupě, lépe se to bude obalovat;-)

magdalenka

23. 7. 2010 21:56

To vieš, že nie, ale práve sa mi minul posledný kýbel...;-)

maris

23. 7. 2010 21:54

Magdalenko - ale kaviár si neodpustíš, ne:-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažené nudle smažené těstoviny zapékané těstoviny s klobasou zapečené nudle s klobasou zapékané těstoviny s klobásou recept čínské nudle s klobasou proplachovat testoviny smažené nudle jako příloha zapekane nudle s klobasou smazeny testoviny smazene nudle recept smažené nudle se salámem smažené nudle-recept těstovinový salát s klobásou klobása se sýrem smazena klobasa se syrem proplachovat nudle recept smažené nudle recept na výborné kvašáky smazene nudle s klobasourecept

Suroviny: nudle široké, klobása, sýr tvrdý, vejce, strouhanka, mouka hladká, olej, sůl

TopRecepty.cz

Smažené nudle s klobásou a sýrem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RPyw