Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
8 foto Hodnocení 34× Jak zmrazit masový vývar. Poradíme, jak správně postupovat a na co si dát pozor
9 foto Hodnocení 60× Používáte masox? Nahraďte ho domácím bujónem a vychutnejte si poctivou polévku
7 foto Hodnocení 24× 4 nejčastější chyby při přípravě masového vývaru: Neděláte některou z nich také?
5 foto Hodnocení 967× Jak uvařit chutnou frankfurtskou polévku? Neobejdete se bez párku ani vývaru
6 foto Hodnocení 12× 5 způsobů, jak odstranit tuk z vývaru: Poradíme si s horkým i studeným vývarem
4 foto Hodnocení 20× Ovarová polévka má mnoho variant, proto si ji každý může uvařit podle své chuti
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník
Tajemství poctivého domácího masového vývaru: Kosti i zeleninu předpečte v troubě a vývar „táhněte“ aspoň 5 hodin
Vývar z vepřových kostí si zaslouží péči. Pečené kosti a pomalé tažení mu dodají sílu a fantastickou chuť
Stracciatella alla romana: Římská „rozškubaná“ polévka voní parmazánem a citronem a je hotová během chvilinky
Melitzanosalata je jednou z nejlepších možností využití lilku. Známe tajemství jeho úžasné kouřové chuti
Malý šplouch, velký šplouch i dlouhý krok: Vinné střiky v Maďarsku mají vtipné názvy a dají se jednoduše namíchat
Paštika jako skvělá svačinka na běžky či zimní výlet? V téhle soutěži můžete vyhrát mnohem více! Pravidla jsou snadná, odměna královská!