Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
Pivní vrabci: Obměna klasiky překvapí výraznou šťavnatostí. Měkké masíčko chutná s tradičním knedlíkem a zelím
Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou: Šťavnatému a dokonale měkkému masíčku dodají olivy středomořský šmrnc
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
Hovězí guláš na pivu zahuštěný bramborou: Správně orestovaná cibule dodá typickou chuť, černé pivo zase výraznou barvu
Vepřové španělské závitky: Ve šťavnatém mase se ukrývá lehce pikatní náplň a chutě se vzájemně propojí k nebeské dokonalosti
Plněná kuřecí prsa s pepřovou omáčkou jsou úžasně šťavnatá. Důležitý je správný výběr pepře a pikantní chuť dodá i klobása
Medová krkovička: Krkovička naložená v medu a pečená na pivu je neuvěřitelně křehká a šťavnatá, navíc snadná na přípravu
Hodnocení 16× Svatomartinská husa patří ke každoroční oblíbené tradici. Víte, kdy je ten správný čas na přípravu a sehnání husy?
Hodnocení 6× Co dobrého a svátečního vařit v prosinci? Může to být tradiční i méně tradiční menu
Hodnocení 4× Říjnová nedělní menu ve znamení Havelského posvícení, prvních výlovů a sklizně zeleniny
Jednoduché svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta vydrží dlouho vláčné a úžasnou křehkost jim dodá máslo