Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
7 foto Hodnocení 84× Druhy těsta: Víte, k čemu které použít? Otestujte své znalosti v zábavném kvízu
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Video Hodnocení 76× Jak zvládnout odpalované těsto tak, aby bylo vaší chloubou. Videonávod vám pomůže
Věnečky s karamelovou šlehačkou: Nadýchané odpalované těsto není vůbec složité a krém nahradí ochucená šlehačka
5 foto Hodnocení 45× Odpalovaná hmota: Připravte si lahodný korpus jako základ pro žloutkové věnečky
Video Hodnocení 7× Churros z odpalovaného těsta: Připravte si španělskou dobrotu podle videonávodu
Hodnocení 233× Karamelovou šlehačku do větrníků nebo dortu s námi určitě zvládnete hned napoprvé
4 foto Hodnocení 6× Jak připravit profiterolky, plněné dobroty z odpalovaného těsta. Poradíme vám
8 foto Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Vodu a olej vyměňte za mléko s máslem. Chuť bude nesrovnatelně lepší, radí cukrář