Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
7 foto Hodnocení 84× Druhy těsta: Víte, k čemu které použít? Otestujte své znalosti v zábavném kvízu
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Video Hodnocení 76× Jak zvládnout odpalované těsto tak, aby bylo vaší chloubou. Videonávod vám pomůže
Věnečky s karamelovou šlehačkou: Nadýchané odpalované těsto není vůbec složité a krém nahradí ochucená šlehačka
5 foto Hodnocení 44× Odpalovaná hmota: Připravte si lahodný korpus jako základ pro žloutkové věnečky
Video Hodnocení 7× Churros z odpalovaného těsta: Připravte si španělskou dobrotu podle videonávodu
Hodnocení 233× Karamelovou šlehačku do větrníků nebo dortu s námi určitě zvládnete hned napoprvé
4 foto Hodnocení 6× Jak připravit profiterolky, plněné dobroty z odpalovaného těsta. Poradíme vám
8 foto Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Vodu a olej vyměňte za mléko s máslem. Chuť bude nesrovnatelně lepší, radí cukrář
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Jak se jedlo v 50. letech: Zásoby ze sklepa a ze spíže, příděl 4 vajíček na měsíc a máslo jen pro děti