Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
4 foto Hodnocení 24× Jak ohřát párky v horkovzdušné fritéze? Poradíme trik, který zajistí křupavost
5 foto Hodnocení 1× Jak ohřát řízek, aby byl křupavý? Vhodný ohřev zajistí řízky křupavé jako začerstva
5 foto Hodnocení 1× Jak ohřát uzenou panenku? Poradíme, jak zachovat masu šťavnatost a nevysušit ho
11 foto Hodnocení 40× Co vše umí horkovzdušná fritéza? Zvládnete v ní více pokrmů, než jen ty smažené
5 foto Hodnocení 61× Jak správně ohřát klobásu? Takto si na ní skvěle pochutnáte, aniž by praskla
11 foto Hodnocení 8× Jak správně rozpéct pečivo? S našimi tipy nepoznáte, že není čerstvě upečené
5 foto Hodnocení 41× Jak ohřívat řízky, aby zůstaly chutné a křupavé? Poradíme hned několik způsobů
Jak perfektně ohřát pečené kuře, aby maso zůstalo šťavnaté a kůže křupavá: Pomůže alobal i papírová utěrka
Mýty a fakta: Platí, že se houbová jídla nesmějí ohřívat a zapíjet alkoholem? Odborník vysvětluje, co je pravda
Hodnocení 11× Časté chyby při ohřevu omáček: Připálení nebo škraloup? Poradíme, jak tomu předejít
Královské chutě: Český král Jan Lucemburský miloval francouzskou kuchyni, ale dopřával si i vařeného bobra se sladkou omáčkou
Královské chutě: Princezna Kate musí mít každý den zelený koktejl a ovesné vločky, oblíbenou lahůdku jí zakázal tchán
Jak na ty nejlepší celerové řízky? Předvařte celer ve vývaru a pak jej obalte se sýrem a šunkou, chuť je fantastická