Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
4 foto Hodnocení 104× Placky naan: Na nepostradatelnou součást indické kuchyně stačí pár ingrediencí
7 foto Hodnocení 1× Jaké maso je nejlepší na steaky? Základem dokonalého steaku je kvalitní hovězí
5 foto Hodnocení 28× Jak ohřívat řízky, aby zůstaly chutné a křupavé? Poradíme hned několik způsobů
4 foto Hodnocení 27× Koláče z pánve: Šetří čas i práci a přitom jsou stejně chutné jako koláče z trouby
9 foto Hodnocení 3× Jak poznat správně rozpálenou pánev? Podle čeho se řídit a co nám v tom pomůže
7 foto Hodnocení 28× Jak připravit gnocchi na pánvi? Není potřeba je vařit a šmrnc jim dodá slanina
7 foto Hodnocení 32× Jak otočit palačinky? Naučte se je obracet bez trhání a oslňte vaše strávníky
Hodnocení 61× Na jaké pánvi smažit bramboráky? Správná volba je důležitější, než by se mohlo zdát
Těhotnej kuchař radí, jak udělat z oschlého koláče znovu lahůdku. Stačí jen máslo, voda a pánev, říká slavný influencer
Hodnocení 71× Jak na to, aby se džem nekazil. Stačí se řídit jednoduchými pravidly a použít kvalitní ovoce
Hodnocení 71× Jak udělat krutony v troubě nebo na pánvi. Oblíbené křupavé kostičky do polévek a salátů