Margotkové kuličky voní rumem a kokosem: Aneta Vignerová ukázala postup i skvělý fígl s čokoládou pro snadné obalení
Rychlá tvarohová štóla podle Josefa Maršálka: Měkká je i bez odležení, voní po citronu a snadno se dělá
Sedm nejlepších receptů z jedné pánve: Vsaďte na kuře s těstovinami, jednoduché lečo nebo voňavý špenát s vejcem
7 foto Hodnocení 20× Jak uvařit orzo s kuřecím masem? Zkuste méně známou těstovinu podobnou rýži
4 foto Hodnocení 118× Placky naan: Na nepostradatelnou součást indické kuchyně stačí pár ingrediencí
7 foto Hodnocení 8× Jaké maso je nejlepší na steaky? Základem dokonalého steaku je kvalitní hovězí
5 foto Hodnocení 41× Jak ohřívat řízky, aby zůstaly chutné a křupavé? Poradíme hned několik způsobů
4 foto Hodnocení 32× Koláče z pánve: Šetří čas i práci a přitom jsou stejně chutné jako koláče z trouby
9 foto Hodnocení 4× Jak poznat správně rozpálenou pánev? Podle čeho se řídit a co nám v tom pomůže
7 foto Hodnocení 34× Jak připravit gnocchi na pánvi? Není potřeba je vařit a šmrnc jim dodá slanina
11 foto Hodnocení 33× Jak otočit palačinky? Naučte se je obracet bez trhání a oslňte vaše strávníky
Hodnocení 63× Na jaké pánvi smažit bramboráky? Správná volba je důležitější, než by se mohlo zdát
Těhotnej kuchař radí, jak udělat z oschlého koláče znovu lahůdku. Stačí jen máslo, voda a pánev, říká slavný influencer
Hodnocení 114× Jak na to, aby se džem nekazil. Stačí se řídit jednoduchými pravidly a použít kvalitní ovoce
10 foto Jak si doma vyrobit nejlepší sádlo a škvarky? Záleží na správném krájení a pomáhá i fígl s mlékem, říká řezník Jirka z Jablonce
Lahodné retro: Šunková pěna chutná stále skvěle, stojí pár korun a snadnou přípravu zvládne i začátečník
Jak na ten nejlepší bezinkový sirup s citronem: Jednoduchý postup podle našich babiček funguje dodnes a zvládne jej každý