Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gnocchi jsou chutnou přílohou. Hodí se je mít po ruce, pokud nemáte času nazbyt - hotové jsou totiž během pár minut. V případě, že nechcete čekat na vroucí vodu k jejich uvaření, můžete je jednoduše opéct na pánvi.

Gnocchi se dají připravit na mnoho způsobů - s masem, zeleninou či s různými omáčkami. Lahodné nejsou jen uvařené, ale také zapékané nebo restované, kdy si je podle chuti můžete orestovat jen do lehce zlatavého odstínu nebo dokřupava.

Jak připravit gnocchi na pánvi

Gnocchi vhoďte do vroucí vody, ve které je krátce povařte, stačí 1 minuta. Dojdou totiž během restování na pánvi. Sceďte je, nechte okapat a poté na trošce rozehřátého oleje orestujte dozlatova. Ochuťte podle svých zvyklostí kořením či bylinkami a ihned podávejte.


Osmahnout můžete i zbylé uvařené gnocchi z předchozího dne. Bezezbytkové vaření je tím nejlepším řešením pro finanční úsporu i udržitelnost. Ze zbylých potravin se dají vykouzlit skvělé pokrmy. Pochutnejte si na gnocchi, které zapečete  se špenátem a třemi druhy sýrů:

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více