KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
Hitem internetu je majonéza z volského oka: Stačí přidat jen olej a hořčici, rozmixovat, dochutit a máte do pár minut hotovo
Ladislav Špaček poradil, jak se chovat na plese: Lepší je se navečeřet doma a hlídat alkohol, říká odborník na etiketu
23 foto Raut na Plese jako Brno: Pohlreich, ústřice, šneci, růžová čokoláda, sushi i makronky. Nuda v jídle určitě nehrozila
Masopustní zvyky a pověry: Hojnost jídla přináší štěstí, vepřové dodá sílu a koblihy jsou symbolem blahobytu