Suroviny
Porce: 6 ,Brambory jsou základ celého jídla .
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 688 kJ / 2 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,17 g |
Tuky | 76,50 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 5,09 g |
Sůl | 12,50 g |
Sacharidy | 246,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plesnivé brambory II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZQN
Moje poznámka
Plesnivé brambory II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZQN
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 5 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 9 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 13 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 4 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 8 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 9 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 10 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 10 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 10 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 11 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
plesnivé brambory,
kuchařka magdaleny retigove,
kuchařka retigové,
plesnivé maso,
plesnivy syr niva,
recepty retigové,
plesnivé brambory recept,
jídla podle retigové,
krumple,
recepty z plesnivého sýra a masa,
sklep na brambory,
plesnivy syr,
hovězí podle retigové,
bábovka podle magdaleny retigové,
plesnivý brambory,
kuře a plesnive brambory,
pomazánka z plesnivého sýra,
plesnivý sklep,
plesnivé brambory ve sklepě,
rozkrájené brambory
Suroviny:
brambory,
sýr niva,
sýr plísňový,
sůl,
pepř,
olej,
stehno kuřecí,
prsa kuřecí,
kýta vepřová,
maso
Komentáře (7)
Posílám fotečky a bod.