Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 239 kJ / 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,68 g |
| Tuky | 8,11 g |
| Vláknina | 12,10 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 132 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 89,80 g |
Postup přípravy
Studené krájíme na řezy.
Zveřejněno 4. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plesné tašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9wk
Moje poznámka
Plesné tašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9wk
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 4 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 6 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 7 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 50 minutami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 2 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 3 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 4 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 4 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 5 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 5 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 9 hodinami
Tématické fráze:
bramborové tašky s krupicí,
bramborove tasky se skvarkama,
plesňáky,
bramborové tašky,
hlohovec bramborové tašky placky z vařených brambor,
tašky s krupicí vařené v mléce,
tasky z hlohovce,
těsto na tašky se skvarkama,
chorvatské lokše,
tašky s krupicí recept,
bramborová taška s krupicí,
plesnivá taška jídlo,
bramborové placky z tašky,
tašky z brambor,
přesné tašky recept,
bramborové plesne tasky,
tašky recept,
recept tašky,
recept na tašky,
plesné bramborové tašky
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
mouka polohrubá,
sádlo,
krupice,
škvarky
Komentáře (36)
Tašky se asi v půlce pečení poobrací, takže jsou z obou stran takové spíš placaté a protože plavou v tuku, tak jsou krásně dokřupava vypečené.
Zkusím to nějak do receptu dopsat, včetně doplněného postupu - ne každý čte komentáře.
No, s receptem to nemá moc společného, ale podobných názvů pro nepodobné pečivo je více, viz úvod tohoto rcp: http://www.labuznik.cz/recept/placky-nebo-jak-chce...
http://www.rozhlas.cz/brno/recepty/_zprava/1329453