Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
Video Hodnocení 1× Avokádová pomazánka se zastřeným vejcem je snídaně snů. Zkuste ji podle videonávodu
Hodnocení 58× Jak poznat správně zralé avokádo. Jak ho jíst a jak z něj připravit mexické guacamole
Jak poznat špatný burčák a nenaletět? Hlídejte si správnou barvu, typickou vůni i místo původu, pak nešlápnete vedle
Grilování s Martinem Svatkem: Maso na hamburger má být přírodní, vajíčko ani cibule do něj nepatří. Parády jsou okolo, říká
Chutná pomazánka z vajec, šunky, mrkve a dalších surovin Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku