Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
19 foto Nová kulinářská show Ledničko, vyprávěj! Diváci se pobaví, říká Punčochář. Občas se to zvrhlo, dodává Forejt
11 foto Gastro glosa: Stane se návrat „Ano, šéfe!“ propadákem nebo úspěchem? Zdeněk Pohlreich to bude mít složitější než dřív
10 foto „Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
13 foto Tereza Bebarová zve na novou řadu Buchet po ránu: I já jsem důkazem, že pečení není nic složitého, říká se smíchem
19 foto Herečka Markéta Hrubešová nabídla recept na květák se slaninovou drobenkou a říká: Pokorně jsem se vrátila k české kuchyni
5 foto Prvorepubliková kuchyně v novém pořadu Labuť u sporáku: Milovaný dort Emy Destinnové snadno zvládnete upéct doma
Úspěšný pořad Souboj na talíři se vrátí na obrazovky. Na koho se můžeme těšit ve druhé řadě oblíbené kulinární show?
MasterChef Česko se na podzim vrátí na obrazovky. Co přinese nová řada oblíbené kulinářské reality show?
Video VIDEO: Perníkářka radí, jak na překrásně malované perníkové kraslice. Důležitá je správná tloušťka těsta
Jak na nejlepší dýňovou polévku: Chuti pomůže vývar a opečená cibule, krémovou konzistenci zajistí smetana