Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Karel Gott miloval pravý vídeňský řízek: Připravte si ho tak, jak ho měl Mistr nejraději, křupavý a šťavnatý
Kam o víkendu: Do Řevnic se sjedou foodtrucky, v Radotíně oslavíte Havelské posvícení a putovat můžete i za burčákem
7 foto Hodnocení 11× Jak uvařit pórkovou polévku? Krémová varianta s krutonky krásně zasytí i zahřeje
5 foto Hodnocení 7× Jak vysazovat pórek, aby měl co nejdelší bílou část? Co dopřát póru na zahradě
5 foto Hodnocení 5× Jak krájet pórek několika způsoby? Zpracujte ho na kolečka, kostičky i nudličky
5 foto Hodnocení 23× Jak pěstovat pórek? Má rád výživnou půdu a dostatek vláhy, na teplotu není náročný
5 foto Hodnocení 8× Pór na zahradě: Patří mezi nejoblíbenější druhy zeleniny, na teplotu není náročný
Pórek jako mozeček: Levné a rychlé jídlo báječně chutná, navíc masový „detox“ po Vánocích prospěje tělu i peněžence
Hodnocení 5× Pór a jeho pěstování: Oblíbená zelenina příjemné chuti je na péči nenáročná a dovede vylepšit mnoho jídel
Polský královský salát: Řapíkatý celer v kombinaci s vařenými vejci a kousky kompotovaného ananasu chutná božsky
18 foto Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace
Hodnocení 52× Jak dusit zeleninu. Na základní způsob úpravy je ideální použít hrnec se silným dnem a poklicí
Jak sázet pórek? Semínka je dobré předem namočit a slabší rostlinky odstraňovat. Na záhonku déle vydrží jeho zimní odrůda
Hodnocení 20× Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Vybírat můžeme z oblíbených druhů zeleniny
Hodnocení 2× Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Cibulová zelenina je příjemně dochutí, důležitý je hlavně česnek
Křupavé a chutné houstičky podle babičky jsou krásně nadýchané a vláčné, při pečení stačí použít jeden osvědčený trik
13 foto Cukrářka Iveta Fabešová chce mít klidné Vánoce a přiznává: Cukroví doma nepeču, na to už nemám kapacitu