Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Portugalsko-Česko na talíři: Ve sladkém koláčovém mistrovství můžou soupeřit české koláčky proti těm portugalským
Jídelníček Cristiana Ronalda: Špičkový fotbalista drží přísnou životosprávu, nesnáší slazené nápoje a jí šest malých jídel denně
Portugalský sendvič bifana se připravuje jen ze dvou ingrediencí: Neuvěřitelně křehký a báječně šťavnatý je díky marinádě z vína
Koblížky bolas de Berlim se podobají těm našim, díky žloutkovému krému si je ale zamilujete možná ještě víc
Francesinha: Portugalský sendvič s francouzským šarmem se podává zásadně s pivní omáčkou. Jak jej připravit?
4 foto Smažák pro vegany i fajnšmekry: Připravuje se snadno z vatovce, neboli pýchavky, a chutná skoro jako sýr!
Dokonale krémové houbové rizoto: Nejlepší chuť zajistí houbový vývar i tento jednoduchý postup přípravy