Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Portugalsko-Česko na talíři: Ve sladkém koláčovém mistrovství můžou soupeřit české koláčky proti těm portugalským
Jídelníček Cristiana Ronalda: Špičkový fotbalista drží přísnou životosprávu, nesnáší slazené nápoje a jí šest malých jídel denně
Portugalský sendvič bifana se připravuje jen ze dvou ingrediencí: Neuvěřitelně křehký a báječně šťavnatý je díky marinádě z vína
Koblížky bolas de Berlim se podobají těm našim, díky žloutkovému krému si je ale zamilujete možná ještě víc
Francesinha: Portugalský sendvič s francouzským šarmem se podává zásadně s pivní omáčkou. Jak jej připravit?
21 foto Co dělat, když marmeláda ve sklenici neztuhne: Pomůže čas nebo druhé svaření, radí odbornice Hana Šindlerová
9 foto Inspekce varuje před šizeným mletým masem: Obsahuje jen 13 % hovězího, může tak pokazit domácí burgery i sekanou