Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Portské šalotky

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

senky senky

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 051 kJ /
251 kcal
Bílkoviny5,00 g
Tuky0,50 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Šalotky oloupeme a pokrájíme na čtvrtinky. Na rozpuštěném másle opékáme do lehce růžova. Osolíme, opepříme a zasypeme třtinovým cukrem. Krok 2: lehce zkaramelizovat, zalijeme portským vínem a necháme odpařit. A máme hotovo. Rychlá, jednoduchá a velmi chutná příloha k telecí pečeni.

Zveřejněno 31. 3. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Portské šalotky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V2P9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Portské šalotky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V2P9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dělám něco podobného a je to dobrota:yes:

Pekny receptik..urcite velka dobrota..:yes::yes:

:-p:yes:

:yes::yes: To vypadá úžasně, já tyhle přílohy miluju. Moc se mi líbí recept :yes::yes::-p;-)

Nádherný recept, vítam, ja som cibuľová...:yes:

Tématické fráze:
šalotka, šalotka recepty, co je šalotka, šalotka recept, jak vypada salotka, recepty šalotka, šalotky, šalotka jako příloha, co je to šalotka, šalotka na másle, šalotka-recepty, šalotka a recepty, portský řízek, šalotky jako příloha, šalotky recept, šalotka - recepty, šalotka - recepty, jak vypada alotka, recept šalotka, recepty z portskeho

Suroviny:
cibule šalotka, víno portské, máslo, sůl, pepř čtyř barev, cukr třtinový

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu