Suroviny
Porce: 2+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 123 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,31 g |
Tuky | 33,78 g |
Vláknina | 7,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Zalijeme vínem s kořením a necháme minimálně 1,5 hodiny marinovat. Krok 2: Pak k masu přidáme ostatní nakrájené přísady, dobře promícháme a dáme do zapékací mísy (pekáče), zalijeme olejem. Krok 3: Dáme do středně vyhřáté trouby ze začátku přikryté alobalem. V průběhu pečení alobal sundáme a necháme péci do
změknutí masa. Podávala jsem s rýží.
Zveřejněno 20. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Portugalské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Kg5
Moje poznámka
Portugalské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Kg5
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 8 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 8 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 9 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 12 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 12 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 19 minutami
Pečená švestková povidla
ZboSy před 49 minutami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 1 hodinou
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 1 hodinou
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 6 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 7 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 8 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 10 hodinami
Tématické fráze:
portugalské kuřecí maso,
portugalské recepty,
portugalské kuřecí mas
Suroviny:
stehno kuřecí,
pepř celý,
koření hřebíček,
koření oregáno,
skořice mletá,
cibule,
rajče,
mrkev,
olivy,
olej slunečnicový,
víno červené,
sůl,
bujón slepičí
Komentáře (3)