Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 811 kJ / 1 867 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,89 g |
| Tuky | 62,41 g |
| Vláknina | 37,03 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 3,40 g |
| Sůl | 7,90 g |
| Sacharidy | 200,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Portugalská "kamenná" polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vYN
Moje poznámka
Portugalská "kamenná" polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vYN
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 22 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 2 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 2 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 3 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 4 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 4 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 5 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 6 hodinami
Tématické fráze:
frankfurtska polevka s chorizem,
fazolová portugalská polevka,
portugalska fazolova polevka,
polévka zelí portugalsko,
tradiční portugalské jídlo recepty,
portugalská zeleninová polévka,
portugalská kuchařka,
portugalská polévka se zeleninou a čorizem,
portugalská zeleninová polévka recept,
tradiční portugalská jídla,
tradicni portugalska polévka,
portugalská jídla recepty,
portugalska zelena polévka recept,
portugalska rajčatová polévka,
portugalské zelí,
zelene fazolky z portugalska,
kamenná fazolová polévka,
tradiční portugalské recepty,
tradiční portugalské luštěniny
Suroviny:
olej,
cibule,
pórek,
brambory,
mrkev,
česnek,
zelí,
vývar drůbeží,
bobkový list,
šunka uzená,
chorizo,
rajče,
fazole červené,
těstoviny,
petržel,
sůl,
pepř
Komentáře (4)