7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Video Hodnocení 97× Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
Hodnocení 532× Čím nahradit mascarpone? Je několik možností, i když bude chuť jiná, pochutnáte si
Hodnocení 147× Jak upéct králíka. Záleží, jestli má být dokřupava propečený nebo raději dušený. Poradíme s postupem
Hodnocení 240× Jak zpracovat rebarboru. Využití je všestranné, hodí se na limonádu, marmeládu i koláč
Hodnocení 54× Čím nahradit ricottu? V dezertech pomůže i mascarpone, ale jsou ještě další možnosti
Hodnocení 267× Čím nahradit prášek do pečiva? Máme pro vás několik tipů. Pomohou šlehaná vejce, jedlá soda i alkohol
Hodnocení 302× Jak skladovat sušené houby. Vyvarujte se začátečnických chyb. Poradíme vám, které to jsou
Jak si připravit a zavařit pravou italskou rajčatovou omáčku: Stačí kilo rajčat, 6 lžic olivového oleje a půlka cibule
Sedm jídel Harryho Pottera, která můžete mít také: Máslové pivo, dýňový koláč nebo anglickou snídani si zamilujete
Teplé zimní zeleninové saláty nastartují hubnutí. Saláty z cizrny nebo ze špenátu dokonale zasytí a báječně chutnají