Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
5 foto Pavlišovský řízek s knedlíkem a se zelím: Tradiční specialita s netradiční přílohou chutná překvapivě skvěle
Kvíz KVÍZ: Víte, co dostanete, když si objednáte pikador, kočičí tanec nebo sejkory? Otestujte své znalosti zvláštních názvů jídel
Staročeský kuthan podle Pepy Nemravy: Lahůdka plná masa, cibule a smetany nadchne vůní, chutí i snadnou přípravou
11 foto Litický knedlík podle receptu ze starých kuchařek: Je plný vajíček a báječně chutná s osmaženou strouhankou
Domácí štramberské uši chutnají jako ty opravdové. Specialitu s chutí a vůní perníku snadno zvládne udělat každý
Pískorky aneb Bramborové placky ze západních Čech: Stačí zvolit správný typ brambor a jednu netradiční ingredienci
Muzikanti s uzeným jsou podkrkonošskou lahůdkou: Voní masem i zelím a jejich přípravu zvládne podle receptu každý
11 foto Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
Uvařte si chumlaninu z vajec, krupice a špeku podle původního receptu. Taková bude chutnat jako od slovácké babičky
Skromné vaření: Znáte kocmrdu? Levný staročeský pokrm z brambor překvapí úžasnou chutí. A vyjde jen na pár korun
Znáte jabkance? Tyhle sladké placky nemají s jablky nic společného, jedna ingredience v nich ale nesmí chybět!
Zdravé mlsání na výlet i do školy: Ovocné kůže zvládnete snadno doma a za pár korun. A ve špajzu vydrží měsíce
Africké bobotie: Zapečená směs z mletého masa, koření, rozinek a mangového čatní je nezvyklá kombinace, ale chutná skvěle