Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
4 foto Hodnocení 38× Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Patizonové řízky z pánve i trouby: Tenké plátky není třeba předvařit a s kořením na ryby chutnají fantasticky
5 foto Hodnocení 314× Jak smažit v troubě v trojobalu. Jednoduchý postup šetří čas a hodí se i pro více strávníků
Hodnocení 62× Trojobal na obalování řízků: Geniálně jednoduchá klasika je svou chutí nepřekonatelná
Hodnocení 68× Jak vykostit kuřecí stehna? Vykostění zabere jen chvíli a šťavnaté stehenní řízky využijete do spousty pokrmů
13 foto Drahé Vánoce: Kilo kapra za 140 Kč, máslo i za 90 Kč a cukroví za 1200 Kč. Co ještě oproti loňskému roku zdražilo a kde ušetříme?
Hodnocení 24× Olomoucké tvarůžky v teplé kuchyni. Jsou skvělé do polévek a v kombinaci s masem, zeleninou, brambory nebo těstovinami
Zdravější brownies se obejdou bez pšeničné mouky, přidaného cukru i másla. Nikdo nepozná, že jsou z avokáda
Jak na skvělý nadýchaný dýňový chléb? Upečte si ho voňavý a krásně křupavý, uplatní se pak na svačinu i k večeři