Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
6 foto Hodnocení 63× Jak upéct panenku je častou otázkou začátečníků. Vsaďte na jednoduchou úpravu
Video Hodnocení 18× Cuketa s hermelínem vytvoří skvělou rychlou večeři. Inspirujte se videonávodem
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Mleté vepřové maso na Kunovjance: Lehce pikantní a chuťově zajímavé jídlo je rychlé a lehce ho zvládne i začátečník
Video Hodnocení 13× Jak připravit kuřecí řízky v těstíčku? Vyměňte klasický trojobal za sýrové těstíčko
Video Hodnocení 8× Jak připravit pažitkovou omáčku? Sametově hladkou omáčku uvaříte do půl hodiny
Jak na pečený dezert Aljaška se zmrzlinou? Tajemství úspěchu tkví ve správně vyšlehaném sněhu, pak je výsledek dokonalý
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku