Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
7 foto Hodnocení 9× Kokosový salám krok za krokem: Nepečené cukroví zvládnete snadno, rychle i barevně
Hodnocení 23× Raffaello kuličky: Připravte podle videa nepečené cukroví něžné jako sněhové vločky
Video Hodnocení 210× Fantastické karamelové košíčky: Zažijte lahodnou karamelovou slast v jednom soustu
Video Hodnocení 35× Burisonové kuličky za chvilku hotové: Vyzkoušejte netradiční recept ze čtyř surovin
Video Hodnocení 10× Raffaello kuličky: Provoňte svůj domov kokosovou lahůdkou, pomůže vám naše video
Video Hodnocení 6× Jak na domácí salko? Levnou a dobrou variantu můžete připravit podle videoreceptu
7 foto Hodnocení 8× Zkaramelizované Salko: Vytvořte tuto žádanou surovinu doma, podle jednoduchého návodu
Video Hodnocení 18× Zmrzlinu jako z obchodu připravíte pouze ze tří surovin: Salka, smetany a oplatků
Rýžový pudink kheer je báječně krémový, sladký díky salku a voňavý po orientálním koření, příprava je snadná
Retro okénko: Kokosový suk z pouti stával 1 Kčs, dnes za něj na Matějské dáte 60 Kč, ale připravit se dá snadno i doma
Univerzální krém do cukroví jen ze dvou surovin: Stačí Salko, máslo a pět minut času, zvládne to i začátečník
12 foto Retro okénko: Sladké mléko Salko podle pamětníků stávalo za socialismu 5 Kčs a vyrábělo se v tzv. nestlovce
8 foto Hodnocení 52× Vánoční cukroví ze Salka: Inspirujte se naším výběrem z nejoblíbenějších receptů
7 foto Hodnocení 42× Jak z klasického salka udělat karamelové? Do přípravy se raději pusťte den předem
Video Hodnocení 32× Jak udělat domácí salko? Vynikající slazené mléko získáte pouze ze tří surovin
Domácí slazené mléko – salko: Chutná lépe než to z konzervy, je mnohem levnější a stačí jen tři suroviny
Video Jak připravit dokonalý vývar podle Petra Hajného: Část zeleniny upečte, kosti nechte dlouho vařit, radí šéfkuchař