Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Domácí štramberské uši chutnají jako ty opravdové. Specialitu s chutí a vůní perníku snadno zvládne udělat každý
Video Hodnocení 60× Jak upéct tvarohovou štolu? Díky tvarohu je dokonale vláčná i bez dlouhého odležení
Cukrář Josef Maršálek radí, čím potírat vánočku před pečením, aby se krásně leskla: Nejhezčí barvu udělá žloutek, říká
Video Hodnocení 9× Kanellbular: Připravte si s námi švédské sladké pečivo plněné skořicovým cukrem
Třené buchty z kynutého těsta: Plněné tvarohem nebo povidly chutnají fantasticky, postup je snadný, výsledek skvělý
Výborné kynuté těsto na cokoliv: Je báječně vláčné a nadýchané, podle vyzkoušeného receptu ho zvládnete snadno
Čokoládový croissant jako z Emily in Paris. Kultovní pečivo ze slavného seriálu vás vmžiku přenese do města lásky a módy
13 foto Otestovali jsme tři pražské řemeslné pekárny: Vítězem se stal ořechový chléb ze Zrno zrnko, v sladkém zabodovala Praktika
Věnec mrváň z kynutého těsta se dříve pekl ke všem svátečním příležitostem. Voní ořechy a rozinkami a vrátí nás do minulosti
11 foto Hodnocení 130× Jak uchovat buchty čerstvé? Poradíme, jak je skladovat, aby nebyly vysušené
Koláče po babičce: Vynikající nadýchané a krásně vláčné pečivo bude ještě lepší, když po upečení okraje potřeme speciální směsí
Rychlé jablečné tyčinky: Listové těsto skvěle doplní jablečná přesnídávka a snadný dezert lehce zvládne i začátečník nebo děti
4 foto Hodnocení 5× Croissant je máslový rohlík z kynutého těsta: Jeho předností je nadýchanost a křehkost
10 foto Vojta z Peče celá země přiznává: Recepty jsou od toho, aby se zkoušely. Jsou ale věci, které neumím a ani umět nechci
Slané müsli tyčinky jsou skvělé na cesty. Jsou výživné a na dlouhou dobu zasytí, jejich příprava je přitom úplně jednoduchá
15 foto Komisaři z průvodce Gault&Millau připomínají film Křidýlko nebo stehýnko, říká oceněný šéfkuchař Martin Svatek