Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Jak připravit nakládané ředkvičky: Sladkokyselý nálev jim dodá super svěží chuť a zmírní jejich pikantnost
5 foto Hodnocení 22× Jak udělat sladkokyselé zelí? Dušené zelí je fantastickou přílohou k pečenému masu
7 foto Hodnocení 70× Jak na přípravu sladkokyselého nálevu? Hodí se na okurky, papriky i čalamády
5 foto Hodnocení 1× Ananas v kuchyni: Zamilujete si ho v dezertech i ve sladkokyselé omáčce s masem
Retro hit: Dýňový kompot à la ananas voní skořicí a hřebíčkem, důležité je dýni předem marinovat v octovém nálevu, aby nezměkla
Houby ve sladkokyselém nálevu neboli houby s octem: Do kulajdy se hodí více než sušené a jsou skvělé i jako příloha místo okurek
5 foto Hodnocení 158× Jak připravit zelný salát z čerstvého zelí? Je skvělou přílohou k obědu i ke grilovaným pokrmům
Polévka z hlávkového salátu je jemná díky smetaně, lehce kyselá po citronu, voní koprem a s opečenou slaninou chutná božsky
Hodnocení 102× Jak uvařit fazolkové lusky na smetaně? Česká klasika je oblíbená u dětí i dospělých
Hodnocení 159× Přílohové hlávkové zelí k masu a knedlíkům - to není úplně snadná disciplína. S našimi radami to ale zvládnete hravě
Hodnocení 66× Zelí ve sladkokyselém nálevu je výborným polotovarem k přílohovému zelí nebo zelným salátům. Poradíme, jak ho zavařit
Cuketový koláč s broskvemi a drobenkou: Vláčný moučník s křupavou drobenkou voní skořicí a vanilkou a je snadný na přípravu