Recept na nejlepší ořechovou náplň do svatomartinských rohlíčků: Voní medem a rumem a hodí se i do závinu
Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
Jednoduché sýrové smaženky: Křupavou lahůdku připraví i kuchařský začátečník. Dokonalá chuť připomene minulost
Video Hodnocení 110× Sýrové smaženky: Retro pochoutce na vece neodoláte vy, vaše děti ani vnoučata
Smaženka stareho haviřa podle Ostravskeho Gastrošefa: Tvarůžky i pálivá omáčka promění klasiku v silný zážitek
Smaženka jako ze socialistického „bufáče“: Jednu z oblíbených verzí tohoto retro fastfoodu si snadno připravíte i doma
Video Hodnocení 83× Smaženka podle ČSN: Hit mléčných barů ve vaší kuchyni? S našimi tipy bude realitou
Video Vaříme podle ČSN: Pravé socialistické smaženky neboli vaječné řízky. S cibulí, hořčicí a okurkou chutnají skvěle
Sýrová smaženka: Sytější a křupavější verze klasické smaženky s hořčicí a cibulí poslouží jako vydatná svačina, je hotová za chvíli
Klasická socialistická smaženka jako ze starých bufetů: Chleby obložené vaječnými řízky si můžete připravit podle ČSN
Retro okénko: Knemix aneb směs na knedlíky v prášku stála 3,60 Kč a připravit se z ní daly třeba i sladké smaženky
Smaženka přežila socialismus a dál je českým hitem: Potřená hořčicí a obložená okurkou a kapií chutná perfektně
UHO, poháry z „mlíčňáku“, gothaj s cibulí nebo džus v plechovce aneb Co jsme jedli a pili za socialismu
Jídla ze zbytků mohou být hvězdami jídelníčku: Smaženka stojí pár korun, mrkvovou pomazánku máte za chvilku
Retro okénko: Sýrové smaženky přijdou k chuti i dnes. Aby byly křupavé, je důležité použít správné množství strouhanky
Španělské smaženky torrijas ze staršího chleba: Voní medem, kořením a vínem a podle tohoto receptu je zvládnete levou zadní
Vítěz MasteChef Česko 2020 Roman Staša nám prozradil, jak vylepšit obyčejnou smaženku. Fígl je v dvojím obalování a hořčici
Tvarohový koláč s ovocem a želatinou: Báječně osvěžující dezert vyžaduje trochu trpělivosti, ale vždy sklidí úspěch