Smaženice z lišek
Mezi nejoblíbenější pokrm z čerstvých hub patří bezesporu smaženice, kterou zvládnou připravit i začátečníci. Smaženice z čerstvých lišek má jemně kořenitou chuť a nejlépe si ji vychutnáte s krajícem čerstvého chleba.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smaženice z lišek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L903r
Moje poznámka
Smaženice z lišek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L903r
Nejnovější recepty
Smaženice z lišek
Přidáno před 4 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 7 hodinami
Řezy dvou barev s meruňkovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Treska na másle, pečená v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévková směs
Dycky před 17 minutami
Kynuté sýrové šneky
Michaela71 před 1 hodinou
Makový závin
Veronika.Hrozna před 1 hodinou
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
Danulka52 před 2 hodinami
Hraběnčiny řezy se švestkami
Danulka52 před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Klar98 před 3 hodinami
Dýňová polévka
Pleslova před 4 hodinami
Tagliatelle z Bondy beach
Hrachovka2022 před 4 hodinami
Kefírový langoš
PetrZappa před 5 hodinami
Suroviny:
houby lišky,
máslo,
vejce,
kmín celý,
pepř mletý,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.