Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
Hodnocení 101× Co se zbytkem bramborového salátu? Můžete jej chytře zužitkovat ve studené kuchyni
5 foto Hodnocení 16× Tři časté chyby při vaření rybí polévky: Nevaří se pouze z vnitřností, ale také z masa
V akci: Vinná klobása může směle nahradit kapra či řízek. Stačí si jen vybrat z jednoduchých a rychlých receptů
5 foto Hodnocení 190× Jak připravit báječný bramborový salát. Poradíme, jak salát skvěle dochutit
9 foto Hodnocení 2× Tradiční pokrmy na vánočním stole: Milujeme rybí polévku, kapra se salátem a vánočku
5 foto Hodnocení 36× Desatero rad na téma rybí polévka: Poradíme, jak uvařit tradiční vánoční polévku
5 foto Hodnocení 22× Rafaello, oblíbené nepečené cukroví: Poradíme několik tipů, jak je zdokonalit
Hodnocení 23× Časté chyby při zpracování kapra: Vyzkoušejte 11 tipů na správně připravené rybí maso
5 foto Hodnocení 8× Štědrovečerní menu: Inspirujte se výběrem receptů na kapra, polévku i bramborový salát
5 foto Hodnocení 18× Jak uvařit vánoční rybí polévku? 5 kroků k výtečné polévce pro sváteční chvíle
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal
Jak prostřít štědrovečerní stůl podle starých zvyků? Pecen chleba patří do rohu, šupina pod talíř a pokrmy na stůl všechny současně
Hodnocení 60× Kapra můžete před obalováním naložit do mléka nebo mléčného kysaného produktu. Jak na to, poradí názorné video
Video Hodnocení 26× Naporcovat kapra na podkovy, připravit filety a z nich porce na smažení, stejně jako odstranit kůži - to vše nás naučí názorné video
Hodnocení 48× Klobása na našem štědrovečerním stole? Samozřejmě. Vinná klobása totiž patří na vánoční stůl již celá staletí
Bábovka s větrníkovou příchutí: Tajemství skvělé chuti je ve voňavém karamelu, při jehož přípravě se nesmí šetřit cukrem
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
20 foto Reportáž: Jak se natáčí Ledničko, vyprávěj? Špičkování Punčocháře s Forejtem diváky nadchlo, slavní hosté sklidili ovace