Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Karel Gott miloval pravý vídeňský řízek: Připravte si ho tak, jak ho měl Mistr nejraději, křupavý a šťavnatý
Kam o víkendu: Do Řevnic se sjedou foodtrucky, v Radotíně oslavíte Havelské posvícení a putovat můžete i za burčákem
Video Hodnocení 34× Jak udělat tažený štrúdl? S těstem podle receptu našich babiček se krásně pracuje
9 foto Hodnocení 20× Chyby v přípravě štrúdlů a závinů: Správné množství náplně je neopomenutelné
18 foto Hodnocení 4× Tažený závin s mákem a višněmi: Na úžasný moučník našich babiček nelze zapomenout
Video Hodnocení 59× Jak upéct tažený štrúdl s jablky? Těsto nechte odpočinout a pak je pořádně vytáhněte
5 foto Hodnocení 27× 3 typy jablečných závinů: Naučte se je z taženého, kynutého i jogurtového těsta
Hodnocení 119× Záviny z taženého těsta bývaly a jsou chloubou mnohých babiček a maminek. S našimi radami je zvládnete i vy
Hitem letošní zimy je horká čokoláda s červeným vínem. Použít ale musíme správnou čokoládu i správné víno
Mrkvové minikoláčky s povidly: Díky mrkvi jsou nádherně vláčné, úžasně jemné i přirozeně nasládlé a chutnají božsky