Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 852 kJ / 443 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,74 g |
| Tuky | 14,92 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 279 mg |
| Sodík | 101 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 59,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3gDA
Moje poznámka
Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3gDA
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 3 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 54 minutami
Domácí langoše
Jurkano před 57 minutami
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 1 hodinou
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 2 hodinami
Tématické fráze:
vyvar s krupicovymi knedlíky,
kuřecí vývar s knedlíčky,
kuřecí vyvar,
vyvar s krupicnymi knedlicky,
hovězí vývar s krupicovými knedlíčky,
krupicovými knedlíčky,
kureci vyvar a knedlicky s krupicky,
kuřecí vývar recept,
masový vývar s krupicovými knedličkami,
kurci vyvar s knedlicky¨,
krupicové knedlíčky s kuřecího masa
Suroviny:
skelet kuřecí,
olej,
sůl,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
cibule,
česnek,
zelenina kořenová,
krupice,
vejce,
máslo,
voda,
petrželka
Komentáře (4)